2024 Paris Moda Haftası’ndan en çarpıcı görünümler

2024 Paris Moda Haftası'ndan en çarpıcı görünümler

Modanın başkenti Paris’te düzenlenen Moda Haftası, lüks markaların daha önce eşi benzeri görülmemiş tasarımlarına sahne oldu. Dünyanın en iyi lüks giyim markaları Sonbahar-Kış koleksiyonlarını tanıttı. İşte ünlü isimlerin katılımlarıyla gerçekleşen Paris Moda Haftası’nın en dikkat çekici görünümleri…

Louis Vuitton
Nicolas Ghesquière imzalı tasarımlar arasında devasa ve dikkat çekici aksesuarlar dikkat çekti.
Chloe
Bohem şıklığın ilk adresi olan marka, Chemena Kamala’nın koleksiyonunu görücüye çıkardı. Uçuşan dantelli elbiseler, deri pantolonlar ve pançolar dikkat çeken tasarımlar oldu.
Stella McCartney
İngiliz tasarımcı yeni koleksiyonunda güçlü silüetlere, vegan deriden yapılmış tasarımlara ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılan dikkat çekici parçalara yer verdi.
Dior
Maria Grazia Chiuri’nin tasarımları bu koleksiyonda da markanın ruhunu yansıymayı başardı.
60’lar esintisi taşıyan koleksiyonu izlemeye Natalie Portman, Jennifer Lawrence and Rosalía gibi isimler geldi.
Miu Miu
Gelecek sonbahar aylarında ceketlerin güç  kazandığının sinyallerini veren lüks marka, renk ve parlak aksesuarları ön plana çıkardı.
Mugler
Zendaya’nın Dune prömiyerindei “robot” kostümünün ardından kreatif direktör Casey Cadwallader, gelecek sezon tranparan ve deri kumaşlara ağırlık vermeyi tercih etti.
Balmain
Olivier Rousteing, metalik detayların öne çıktığı koleksiyonda meyve şeklinde kolyelere ve kesin hatlı takımları ön plana çıkardı.
Victoria Beckham
İngiliz tasarımcı, her zamanki estetiğini sonbahar ve kış aylarına taşımaya hazırlanıyor: şık, dikkat çekici, zarif ve lüks.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu