Arka Sokaklar dizisinde 18 yıldır yönetmenlik yapan Orhan Oğuz’un ardından bir veda haberi daha geldi. 14 yıldız dizide keskin nişancı Arda Atik rolünü oynayan Tunç Oğuz, yayınladığı mesajla ekibe veda ettiğini duyurdu.
Instagram hesabından ekiple çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayan oyuncu “Bana yol yordam gösteren bütün arkadaşlarıma abilerime ablalarıma çok teşekkür ederim. Dile kolay 14 sene geçti. Hüzünlerimiz ve mutluluklarımız hep ortak oldu. Herkesi çok özlemle anacağım. Sizi çok seviyorum canım ekip.19. Sezonunuz şans ve mutluluk getirsin” ifadelerini kullandı. Sevilen oyuncunun diziden neden ayrıldığı ise merak konusu oldu.
ERZURUM
02 Ocak 2025ERZURUM
02 Ocak 2025ERZURUM
02 Ocak 2025ERZURUM
02 Ocak 2025ERZURUM
02 Ocak 2025ERZURUM
02 Ocak 2025ERZURUM
02 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.