DOLAR 35,6545 0.09%
EURO 37,2497 0.26%
ALTIN 3.159,370,59
BITCOIN 37588231.17209%
Erzurum
-6°

PARÇALI AZ BULUTLU

18:02

AKŞAMA KALAN SÜRE

Kartalkaya’daki yangın faciasında 9 kişiye gözaltı

Kartalkaya’daki yangın faciasında 9 kişiye gözaltı

ABONE OL
Ocak 22, 2025 12:47
Kartalkaya’daki yangın faciasında 9 kişiye gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika haberi! Türkiye yangın felaketine kurban verdiği canlara ağlarken, faciaya ilişkin soruşturma da sürüyor.

Bolu’nun ünlü kayak merkezi Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel’de yaşanan felakete ilişkin soruşturma kapsamında şu ana kadar 9 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında otelin sahibi de bulunuyor.

Soruşturma kapsamında Bolu Cumhuriyet Başsavcısı ile 5 cumhuriyet savcısı ve başsavcılığın belirlediği bilirkişi heyeti görev yapıyor.

Heyet, yangının sebebi, ihmal ve kusurlara ilişkin incelemelerini sürdürüyor.

“NE İHMAL VARSA HAKİKAT ORTAYA ÇIKACAK”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, mülkiye başmüfettişinin de yangının yaşandığı Kartalkaya’ya geldiğini söyledi.

Yerlikaya, otelin ilk gününden bugününe tüm sürecin ayrıntılı şekilde incelendiğini anlattı.

Bakan Yerlikaya, “Yapılması gereken, olması gereken yasal prosedürle ilgili ne kusur, ihmal varsa bilin ki bu idari soruşturma sonucunda, bu hakikat ortaya çıkacak ve aziz milletimizle bunu hep birlikte paylaşacağız.” diye konuştu.

Kartalkaya’daki facianın ardından otelde son durum

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.