Günlük burç yorumları (31 Aralık 2022)

Astrolog Murat İpek’ten 31 Aralık 2022 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Bol bol eğlenmeye bakın. 2023’e çok daha iyi ve gülümseyerek girin bu gece.
(MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com)

Aklınızdan geçeni lap diye söylemediğiniz, kavgaya, tartışmaya karışmadığınız, harika bir yıl diliyorum sevgili koçlarım.

2023 size daha az diyet listesi, daha çok kıymetli hediye ve bencillikten uzak günler getirmesini diliyorum güzel boğalarım.

Çok daha az konuşup, daha çok çalıştığınız ve maymun iştahlı olmadığınız muhteşem bir 2023 yaşayın sevgili ikizlerim.

Aşk da iş de körü körüne bağlanıp, milletin derdi, sıkıntısı peşinde koşturmaya ihtiyaç duymayacağınız bir yıl diliyorum canım yengeçlerim.

Kibirden uzak, hayatın size ve sizin hayata tatlı tatlı servis verdiği görünür olduğunuz bir 2023 yaşayın güzel aslanlarım.

Çevrenizdekilerin içini baymadan, daha az kontrol gerektiren, çamaşır suyuna ihtiyaç duymadığınız bir yılınız olsun canım başaklarım.

Kararlarınızı hemen verip, hop diye hayata geçirebileceğiniz. Muhteşem bir 2023 yaşamanızı yürekten diliyorum sevgili terazilerim.

Daha az kindar, daha fazla iyimser olacağınız, zevk ve sefada, bol paralı bir yıl diliyorum seksi akreplerim.

Sıkılıp, kafanıza göre yollara dökülmediğiniz ve bir konuyu anlatırken lafı uzatmadığınız muhteşem bir yıl diliyorum canım yaylarım.

Ayaklarınızın yerden kesildiği, sevgilinizle iş görüşmesi tadında zaman geçirmeyeceğiniz hoppa, deli dolu bir yıl diliyorum akıllı oğlaklarım.

Özgür olmalıyım diye ilişkinizi pat diye bitirmediğiniz, daha da renkli, harika bir yıl diliyorum canım kovalarım. Siz takılın kafanıza göre.

Siz her günü, bir yıl gibi yaşadığınız için size; 2023’de her günün bayram tadında olmasını yürekten diliyorum benim lezzetli balıklarım.