DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21523140.25317%
Erzurum
14°

HAFİF YAĞMUR

Hande Yener’in öfkesi dinmiyor: Atatürk’ten sonra senin ne haddine

Hande Yener’in öfkesi dinmiyor: Atatürk’ten sonra senin ne haddine

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 10:34
Hande Yener’in öfkesi dinmiyor: Atatürk’ten sonra senin ne haddine
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü şarkıcı Hande Yener, sosyal medyada “Kadınlardan değil çıplaklardan rahatsız olduğumuzu anlamak için temel akli melekeler yeterlidir” diyen kişiye verdiği ” İran‘a git, orada yaşa!” şeklindeki yanıtla adından söz ettirmişti. Öfkesi geçmeyen ünlü şarkıcı, konserde de tepkisini devam ettirdi.

“ATATÜRK’ÜN YAPTIĞI DEVRİMDEN SONRA…”

Atatürk vurgusu yapan Yener, “Yazın ne giyeceğim ben yani yazın ne giyeceğim? Ayrıca sen kimsin? Atatürk’ün yaptığı devrimden sonra senin ne haddine! Hadsiz! Neyse şimdi galeyana gelmeyelim” ifadelerini kullandı.

Hande Yener'in öfkesi dinmiyor: Atatürk'ten sonra senin ne haddine

YANITI GÜNDEM OLMUŞTU

Yener, sosyal medyada “Kadınlardan değil çıplaklardan rahatsız olduğumuzu anlamak için temel akli melekeler yeterlidir” şeklinde paylaşım yapan bir kullanıcıya “Allah Allah. İran’a git, orada yaşa! Biz ne sapıklara katlanıyoruz orada burada her yerde! Gözü pis bakan birine ne giysen nafile! Önce kendini yönetmeyi öğreneceksin, bu hayatta başkalarının ne yaptığı sizi aşar! Pedofili var ülkede hala açık giyiniyor diyorsun! Sapkınlık ve suç bizde demiyorsun da kıyafet diyorsun! Kendini ve ar damarını unutmadan yaşarsan hiçbir sorun olmaz! Bak biz kadınlar sapkınların, katillerin ortada gezdiğini biliyoruz ve ceza da almıyorlar üstelik! Bekliyoruz hala adaleti” şeklinde yanıt vermişti.

Sosyal Medya Hande Yener Hande Yener İran Kadın Magazin Yaşam Haberler

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.