DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 23416031.26498%
Erzurum

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

“YEŞİL BODRUM PROJESİ” TANITILACAK

“YEŞİL BODRUM PROJESİ” TANITILACAK

ABONE OL
Ekim 17, 2024 08:52
“YEŞİL BODRUM PROJESİ” TANITILACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazete Güncel- “Yeşil Bodrum Projesi” kapsamında; Bodrum Merkez, Turgutreis ve Yalıkavak şubelerindeki tüm şirket kargo dağıtım araçlarını elektrikliye çeviren Aras Kargo, Bodrum Belediyesinin katkılarıyla 17 Ekim Perşembe günü 13.00’te Kumbahçe Meydanında, Bodrum’da kullanılacak yeni nesil elektrikli araçlarının tanıtımını yapacak.

Bodrum’dan başlayarak sürdürülebilir ulaşımın ve çevre dostu taşımacılığın Türkiye genelinde yaygınlaştırılmasını amaçlayan girişimin tanıtım toplantısında, Kumbahçe Meydanında yeni nesil elektrikli araçlar da sergilenecek. 

Aras Kargo, Bodrum Merkez, Turgutreis ve Yalıkavak şubelerindeki tüm kargo dağıtım süreçlerini yirmi iki yeni şirket elektrikli aracıyla gerçekleştirecek. Türkiye’de ilk olarak Bodrum’da başlatılan projenin ve araçların tanıtımı için yapılacak törene Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ile Aras Kargo Genel Müdürü, Yönetim Kurulu Üyesi Utku Ayyarkın ve Aras Kargo CFO’su Barbara Hagen katılacak. 

Kaynak: GazeteGüncel

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.