2022 yazının öne çıkan bikini trendleri

2022 yazının öne çıkan bikini trendleri

Tüm sene giymek için sabırsızlıkla beklediğiniz bikini ve mayolarınızı artık ortaya çıkarabilirsiniz. Yaz sezonunun öne çıkan modelleri için ünlü isimlerden ilham alıyoruz.

Desenli modeller sahillerde her zaman dikkat çekici görünmenize sebep olacaktır. Özellikle açık renkteki bikini modelleir, bronz teninizle harika bir kontrast yakalayacak.
(Elsa Hosk)
Jenner’ın klasik üçgen kesim bikini modeli, denizin tonunu yakalayan rengiyle dinamik bir stil vadediyor.(Kendall Jenner)
Bu sezon sadece doğru bikiniyi seçmeniz yeterli değil. Doğru aksesuarlarla etkileyici bir kombin yaratmak bu yaz çok popüler .
(Hailey Bieber)
Bir dönem altın çağını yaşayan mayokiniler 2022 yazında geri dönüş yapıyor. Ünlü modelin, tek parça bikinisi neon trendine de göz kırpıyor.
(Izabel Goulart)
Riskten uzak durmayı tercih edenler için tek renk bikiniler oldukça ideal. İki farklı rengi kombinleme derdinden kurtularak sade bir bikini şıklığına ulaşabilirsiniz.
(Sara Sampaio)
Lopez’in siyah bikinisi oldukça bilinen bir tarz sunsa da pareo, gözlük ve küpe üçlüsü şarkıcının basit bir modelle bile ne kadar çarpıcı görünebileceğini kanıtlıyor.
(Jennifer Lopez)
Bikininizin modeli kadar ne tür kumaştan olduğu da oldukça önemli. Tığ işlemeli bu model, hırka ve şalıyla beraber plaj stilini bir üst seviyeye taşıyor.(Tina Kunakey)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu